Introductie 

De drijvende kracht achter Paard Praktisch, Bianca Liewes, is geboren en getogen op het platteland van Groningen. 

Een nuchtere, no-nonsense, manier van denken en werken is haar met de paplepel ingegeven en behoort tot de kernwaarden van het bedrijf. Met een achtergrond in de agrarische sector, een passie voor paarden en aanvullende studies op het gebied van natuurlijke geneeswijzen voor dieren (Bach Bloesem Remedies en Fytotherapie), kan zij u op een breed vlak adviseren waar het de verzorging en het welzijn van uw paard betreft. 

De hoofdactiviteiten van Paard Praktisch richten zich echter vooralsnog op het gebied van zadels. Bianca is opgeleid als Master Saddle Fitting Consultant en volgt momenteel nog steeds aanvullende opleidingen op het gebied van zadelmaken. 

Daarom kan ze naast het geven van gedegen advies, tevens de meest voorkomende reparaties aan zadels op ambachtelijke wijze verrichten. 

Als Master Saddle Fitting Consultant heeft ze tevens de mogelijkheid om de kwaliteitszadels uit de exclusieve zadellijn van de MSFC te verkopen. 

Voortdurende ontwikkeling op het vlak van zadelpassen en het ambacht van zadelmaker is een must voor Paard Praktisch. Vanwege bijscholing, kennisoverdracht en niet in het minst de waardevolle contacten met collega Master Saddle Fitting Consultants is Paard Praktisch lid van de beroepsvereniging voor zadeldeskundigen www.bvzd.nl.

logo-zadeldeskundigen-klein